עיצוב הבית מבלי לפשוט את הרגל
צפיות: 2436 \\ מילים: 315 \\ פורסם בתאריך: 30.07.13
לעצב את הבית מבלי לפשוט את הרגל
עברתם לבית חלומותיכם ועדיין מרגישים שמשהו חסר? אתם גרים בבית מספר שנים רוצים לרענן ולשדרג אך חוששים מהוצאות כבדות? במאמר זה אתן לכם מספר טיפים לריענון ושדרוג הבית ללא הוצאות גדולות.
צבע רבותיי עושה פלאים. באמצעות צבע ניתן לשנות את גווני קירות הבית, ולהכניס קצת חיים לבתים רדומים ומשעממים. ניתן להיעזר בשבלונות כדי להכניס צורות והרבה עניין לחדר. בנוסף כדי לחסוך בהוצאות אל תזרקו פריטי ריהוט ישנים, בעזרת צבע ניתן לשדרג את הרהיט, ניתן גם להחליף ידיות, להוסיף קרניזים יפים ומעניינים והרי לכם רהיט חדש.
חיפויי קיר מעניינים. היום ההיצע בשוק גדול, ואם רוצים להשקיע קצת יותר בחיפויי הקיר ניתן להיעזר בטפטים לקיר, מדבקות טפט, בריקים, קורות עץ ועוד. צריך קצת חשיבה יצירתית ומעוף ואפשר לשחק בחומרים עד ליצירת מראה של בית מעוצב.
תמונות ואביזרי דקורציה, משלימים את המראה המעוצב של הבית. אם כבר מצויות תמונות בבתיכם שאתם אוהבים ואינם מסתדרים לכם עם המראה שבחרתם שיקלו למסגר אותם מחדש, כך שיעבדו בצורה טובה עם החלל.
 שימרו מקום של כבוד לאוספים. כדאי לשקול לייעד להם אזור מסוים בחדר, ובעזרת תאורה ממוקדת להדגיש אותם. בנוסף תחשבו על פריטים באמצעות שימוש לא קונבנציונאלי, זה יכניס הרבה עניין ושיק לבית.
תאורת אוירה, אם חסרה כזאת בבית היעזזרו בשירותיו של חשמלאי שיוסיף לכם נקודות תאורה באזורים שכדאי להדגיש, מבואת כניסה, קיר דקורטיבי, תמונות או פריטים אחרים.
ואיך אפשר בלי לסיים עם טקסטיל- ווילונות, כריות שטיחים, כיסויים למינהם יכולים לתרום משמעותית לאווירה ולהוסיף הרבה רוך וטאצ' אישי. בכל הנושא של ווילונות וטקסטיל המבחר היום הוא מאוד גדול ועלול לבלבל את אתם זקוקים להכוונה או ייעוץ שיכרו את שירותיו של מעצב פנים. כיום ניתן לבקש ליווי ייעוצי בלבד לעיצוב הבית כך שתקבלו את ההכוונה לקראת השינויים שאתם הולכים לבצע בביתכם.
לסיכום הדברים, בכל הנושא של שדרוג ו עיצוב בתים פרטיים או עיצוב דירות ניתן בתקציב נמוך לשדרג ולרענן את הבית. אם אין לכם את היכולות היעזרו בשירותיה של מעצבת פנים בדרום שתדאג בסופו של התהליך לתת לבית את המראה המעוצב וההרמוני עליו אתם חולמים.
 
 
מאמרים מאת ליעד רוזנברג
עיצוב חדרי ילדים
עיצוב חדר ילדים כמו כל חלל אחר בבית דורש חשיבה מעמיקה לצד יצירתיות.
פורסם בקטגוריה עיצוב פנים בתאריך 30.07.13
עיצוב הבית בעזרת הום סטיילינג
בניתם או שיפצתם את הבית, קניתם סלון חדש ותליתם תמונה משגעת ועדיין אתם מרגישים שמשהו חסר? בעזרת הום סטיילינג ניתן לבצע שינוי משמעותי לבית
פורסם בקטגוריה עיצוב פנים בתאריך 18.08.13
מאמרים נוספים מהקטגוריה
ניר שרמן
שלושת העיקרים לרכישת ספה
בחירה של ספה עבור הסלון תשפיע במידה ניכרת על העיצוב השלם של החדר כולו ולכן זה עניין די חשוב למצוא את פתרון הישיבה שגם מציע את הנוחיות המרבית לדיירים ולאורחים של
נכתב ע"י ניר שרמן בקטגוריה עיצוב פנים בתאריך 29.12.15
רפי מט
ישנם סוגים לא מעטים של קמינים
ישנם סוגים לא מעטים של קמינים, ולכן קשה מעט לערוך השוואה כללית בין קמין לבין מזגן.rnמה שעוד טוב בקמין הוא החום הנעים שהוא מפיץ, חום שאינו גורם ליובש
נכתב ע"י רפי מט בקטגוריה עיצוב פנים בתאריך 18.06.14
מעוניינים ליצור קשר עם ליעד רוזנברג? מלאו את הפרטים הבאים:
*
*
*