כדי שנוכל להרחיב לכם על כל סוגי התאורה תחילה נתאר את אופי החנות ודרכי הגעה. עוד בכניסה לחנות נוכל להתרשם מגופי תלייה שונים התלויים ברחבי החנות מעיצוב מדהים של טפטים ומסכי פלזמה המציגים את קטלוג המוצרים אריחים מיוחדים ושביל צדעה להכרת החנות הבנוי מדק קשיח לתחושה נעימה ובטוחה. ברחבי החנות ניתן יהיה לראות את שאר הגופי התאורה אשר מונחים בצורה סימטרית בקיר ומציגים את המוצרים השונים של החנות כגון :שקועי קיר, נורות צדיות, נורות לדים, מנורות שולחן ועוד.
כל אזור בחנות מלווה באיש צוות מקצועי אשר יעזור לכם ויסייע בקבלת החלטה לתאורה היפה והטובה ביותר עבורכם לפי שיקולים שונים ומקצועיים אשר חלקם קשורים לחלל החדר, צבע החדר, מיקום התאורה ועוד.
החנות הנה חנות בוטיק מיוחדת ומעוצבת על ידי המעצב הנודע גיל מירושלים, בחנות ניתן למצוא מגוון רחב של גופי תאורה אשר מעוצבים במיוחד לתחומים וחללים בבית ובעסק שלכם. אנו כצוות נאמן ומקצועי ניתן לכם את השירות הטוב ביותר ומקצועי ביותר ונדריך אתכם לקבלת החלטה הטובה ביותר כדי שאתם תהיו מרוצים ובטוחים כי קיבלתם את המוצר היפה והמושך ביותר שקיים.
חנות תאורה בירושלים ממוקמת ברחוב התנופה 6 באזור תלפיות עם מקום נכבד לחניית רכבים וגישה לנכים. בחנות תוכלו להתרשם ממגוון של גופי תאורה לסלון, גופים תלויים, גופי תאורה שקועים, אהילים, נורות אלומיניום, תאורת לדים, תאורה לגינה ועוד המון סוגי תאורה שונים ויפים אשר ינעימו את התחושה בעסק או בבית.
חשוב לכל לקוח להכיר את חלל החדר אותו הוא רוצה להאיר בסוגים שונים של גופי תאורה, בחנות תאורה בירושלים , החנות שלנו, ניתן יהיה למצוא גופים מיוחדים ומעוצבים על ידי מעצבים עם חזון של אומן ויצירתיות שמתבטאת בגופי התאורה השונים.
אנו מזמינים אתכם להגיע לחנות תאורה בירושלים , אלומה עיצוב בתכנון תאורה ולהתרשם בעצמכם ממוצרי התאורה השונים בחנות, אני מבטיח כי תצאו מרוצים מהאיכות והשירות הנלווים.



