המקסיקני אילת והאוכל המקסיקני
צפיות: 1422 \\ מילים: 314 \\ פורסם בתאריך: 30.03.14
אוכל מקסיקני  -  חוויה קולינארית
בין כל סוגי האוכל בישראל הרב תרבותית מתפתח לו בתקופה האחרונה מטבח חדש , המטבח המקסיקני .
מקסיקו והמטבח המקסיקני מביא עמו מתכוני דגל רבים וטעימים שללא ספק גורמים לתענוג החך .
שורשיו של האוכל המקסיקני הוא כמובן בתרבות בני המאיה ששלטה במרכזה של אמריקה רגע לפני הכיבוש הספרדי  ויצר שילוב תרבויות וטעמים שהוליד את המטבח המקסיקני לעולם .

המתכונים לאוכל המקסיקני מבוססים ברובו על מוצרים שונים כגון שעועית  , תירס , קמח , אבוקדו ופלפלים חריפים . מאפי בצק שונים דוגמת : טורטייה , טאקו , בוריטו ונאצ'וס  .
 
במאמר זה נפרט על האוכל הרבגוני ובעל ההשפעות הרבות של המטבח המקסיקני  שמצליח לשבות את העם היושב בציון  ונספר לכם על סניף המקסיקני אילת שהביא את המטבח המקסיקני לעיר אילת .
 
 
מקסיקני אילת  הינו סניף של רשת הטורטיות המצליחה ביותר בישראל המביאה את המטבח המקסיקני לעיר אילת , תוכלו למצוא טורטיות שונות במילוי נתחי אנטריקוט  או נתחי פרגיות וכמובן חזה עוף עשיר מזין ובריא .
 
בנוסף תוכלו להזמין ממגוון הסלטים שיש לסניף המקסיקני אילת להציע , לדוגמא  :
סלט בריאות חזה עוף , סלט בריאות ללא בשר ,  סלט בריאות עם פרגית ,  סלט אנטריקוט ועוד ועוד מנות עשירות וטעימות .
 
ללא ספק , המטבח המקסיקני הצליח להקסים ולשבות בתוכו אוכלוסייה רבה והיום אפשר לומר כי האוכל המקסיקני הפך לחלק מתרבות המזון המהיר בישראל .
 
האוכל המקסיקני שומר על טעמים מודגשים , טריות נפלאה והרגשה נינוחה מאוד לאחר המנה ואולי זו הסיבה מדוע ישראלים רבים אימצו את המטבח המקסיקני למטבח ביתם ולחוויה קולינארית מבוקשת .
 
בפעם הבאה שהנכם מחליטים לבקר בעיר השמש הנצחית אילת , בין ארוחה בבית המלון לשופינג באחד מהקניונים המדהימים שיש לאילת להציע כמו פארק הקרח או קניון מול הים הוותיק , אנו מזמינים אתכם
להגיע לביקור סניף המקסיקני אילת הממוקם באזור התיירות ולחוות את מקסיקו רק כאן בישראל .
 
בסניף תיהנו משירות נהדר הניתן ע"י בעלי המקום אשר שומרים על איכות בישול ביד רמה וכמובן איך אפשר שבלי ריחות הבישול הנהדרים  ולסיכום אוכל מקסיקני טעים מזין ומשביע .
מאמרים מאת אדיר אלול
מאמרים נוספים מהקטגוריה
shiri tayari
מתכוני שעועית
אוהבים שעועית ? מעוניינים במתכונים מיוחדים מן הקטנייה המבוקשת ? שעועית היא הקטנייה בה ישנו השימוש הנרחב ביותר בתחום הגסטרונומיה, לצדה של האפונה.
נכתב ע"י shiri tayari בקטגוריה ראשונות וסלטים בתאריך 18.03.14
מעוניינים ליצור קשר עם אדיר אלול? מלאו את הפרטים הבאים:
*
*
*